Is it a dog?

pet

Στα πλαίσια της 6ης ενότητας του διδακτικού εγχειριδίου οι μαθητές του Δ2 του 21ου Δ.Σ Λάρισας κλήθηκαν να περιγράψουν το κατοικίδιό τους, χωρίς να αποκαλύψουν για ποιο πρόκειται. Τα κείμενά τους ανάρτησαν σε συνεργατικό Padlet, στο οποίο οι μαθητές αλληλεπίδρασαν μαντεύοντας το κατοικίδιο και κάνοντας προσθήκη επισήμανσης ”μου αρέσει” στις αναρτήσεις των συμμαθητών τους.

https://padlet.com/riakarag2/is-it-a-dpt8ylueq0fbh19w

Our school

school

Μία παρουσίαση του σχολείου μας από τους μαθητές του Δ2, με αφορμή το τρίτο μάθημα της πρώτης ενότητας του διδακτικού βιβλίου με τίτλο ” This is my school”. Οι μαθητές, αξιοποιώντας τις γνώσεις που αποκόμισαν με την ολοκλήρωση της πρώτης ενότητας και το ψηφιακό εργαλείο Photo Story 3, δημιούργησαν το παρακάτω βίντεο με φωτογραφίες τους, κείμενο και ήχο.

European Day of Languages

EDL

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, European Day of Languages, στις 26 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές του Δ2 ήρθαν σε επαφή με τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και τις 24 επίσημες γλώσσες αυτής.

Δημιούργησαν στη συνέχεια έναν διαδραστικό χάρτη με το ψηφιακό εργαλείο ThingLink, όπου σε κάθε κράτος-μέλος πρόσθεσαν την επίσημη γλώσσα  αυτού.

https://www.thinglink.com/card/1630248140919537665