Άρθρα συγγραφέα

Τορούση Κατερίνα


Περισσότερες πληροφορίες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΕΛΛΑΔΑ!

Οι μαθητές/τριες  και το διδακτικό προσωπικό του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Ντύσσελντορφ σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

  Οι μαθητ-ές / -ριές της Γ ‘τάξης του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Ντύσσελντορφ γιορτάζουν την << παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας >> δημιουργώντας το ακόλουθο βίντεο! Παρακολουθήστε το βίντεό  μας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://we.tl/t-LP1NMSZW22

Χριστουγεννιάτικες ευχές!

Οι μαθητές-τριες και το διδακτικό προσωπικό του Ελ.Δημ. Σχ. Ντύσσελντορφ σας εύχονται ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΈΟ ΈΤΟΣ με πολλή αγάπη και υγεία μέσα από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους!!!  

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Με απόφαση του Συντονιστή Εκπαίδευσης του Βερολίνου τροποποιείται η ημερομηνία έναρξης και η ημερομηνία λήξης των διακοπών των Χριστουγέννων για το Σχ. έτος 2020 – 2021 ως εξής: Έναρξη : 21 Δεκεμβρίου 2020         Λήξη : 8 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι: την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 θα δοθούν οι έλεγχοι των μαθητών-τριών του σχολείου μας. Καθώς η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί τη συμμόρφωση όλων μας με τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης από τον Covid 19, οι έλεγχοι θα δοθούν στα παιδιά σε κλειστό φάκελο και θα μπουν στην τσάντα του κάθε […]

Ευχές Χριστουγέννων!

  Φορέσαμε τα γιορτινά μας !   Η Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου σας εύχεται   ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!  

Τροποποίηση έναρξης των διακοπών των Χριστουγέννων

Βάσει της απόφασης του Συντονιστή Εκπαίδευσης Βερολίνου  τροποποιείται η έναρξη των διακοπών των Χριστουγέννων ως εξής :(για να δείτε την απόφαση πατήστε πάνω στην εικόνα)

Φθινοπωρινές διακοπές!

Εν όψει των φθινοπωρινών διακοπών (από 12 Οκτωβρίου 2020 εώς 24 Οκτωβρίου 2020) η Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου μας  σας εύχεται καλές διακοπές!

Έναρξη – Λήξη Διδακτ. / Σχ. έτους – Αργίες 2020-2021

  ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!