Απονομή Ετικέτας Ποιότητας για το έργο eTwinning «Schule und Alltag»

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το έργο eTwinning «Schule und Alltag» («Σχολείο και Καθημερινότητα») που εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2020-2021 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου του σχολείου μας στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών βραβεύτηκε με την Ετικέτα Ποιότητας από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης της χώρας μας. Στο έργο αυτό συμμετείχαν συνολικά 12 σχολεία από 7 χώρες, 217 μαθητές και μαθήτριες και 14 εκπαιδευτικοί.

Στόχος του έργου που στηρίχτηκε στις αρχές της βιωματικής, της διερευνητικής και της διαφοροποιημένης μάθησης ήταν η βελτίωση των γνώσεων των μαθητών και η αύξηση του κινήτρου τους για την εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας, η καλλιέργεια των ψηφιακών τους δεξιοτήτων και η ενεργή εμπλοκή τους στη μαθησιακή διαδικασία μέσω θεμάτων που άπτονται στα ενδιαφέροντά τους και στη διδακτέα ύλη. Απέβλεπε ακόμη στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα, την ενίσχυση της αυτόνομης μάθησης και τη γνωριμία των παιδιών με συνομηλίκους τους από άλλες χώρες.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για τον ενθουσιασμό, το ζήλο και τη συνέπεια που επέδειξαν κατά την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του προγράμματος παρά τις αντίξοες συνθήκες της περσινής σχολικής χρονιάς!

Αφήστε μια απάντηση