Το ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου στο YOUTUBE

To κανάλι του σχολείου μας στο Youtube συμπληρώνει φέτος 3 χρόνια. Ξεκίνησε το σχολικό έτος 2015-16 και εκεί μπορείτε να βρείτε κυρίως τις εκπομπές που ετοιμάζει κάθε χρόνο η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας για το European School Radio (ERS – Διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο) και το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM.

Για  το Σχολικό Έτος 2017-2018 η ραδιοφωνική ομάδα του ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής  παρουσιάζει το αριστούργημα του Ρώσου συγγραφέα Φιόντορ Μιχαήλοβιτς Ντοστογιέφσκι, “Έγκλημα και Τιμωρία”.

Για το Σχολικό Έτος 2016-17 η ραδιοφωνική ομάδα του ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής  τιμώντας τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη, παρουσίασε τη ζωή και το έργο του νομπελίστα ποιητή μας.

Για το Σχολικό Έτος 2015-16 η ραδιοφωνική ομάδα του ΓΕ.Ε.Λ της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής παρουσίασε 11 ομιλίες και λόγους του Αγίου Νεκταρίου με τίτλο “Περί  Επιμελείας Ψυχής”

Επίσης στο κανάλι μας θα βρείτε συμμετοχές του σχολείου μας  σε διάφορους διαγωνισμούς ηχητικού και ραδιοφωνικού μηνύματος.

Για να δείτε και να ακούσετε όλα αυτά ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο

YOUTUBE ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ

Επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημοσιεύσεις μας.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.