“Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”

Η ομάδα εθελοντών του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Νεαπόλεως στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι & Δρω», του προγράμματος αγωγής υγείας «Εθελοντισμός στο σχολείο» και των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης που οργανώνει, αποφάσισε να γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης: ρούχων, βιβλίων, παιχνιδιών,  τροφίμων, και φαρμάκων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με πρωτοβουλία τους ανέλαβαν τη δημιουργία αφίσας για το σκοπό αυτό, υπό την παιδαγωγική καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών τους.

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 6 Απριλίου. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητική από όλη τη σχολική κοινότητα, μαθητές, καθηγητές και γονείς που ανταποκρίθηκαν ενεργά.

Η παράδοση των αγαθών πραγματοποιήθηκε τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα, υποδήματα και ρούχα ενηλίκων παραδόθηκαν στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, τα εφηβικά, παιδικά και βρεφικά ρούχα και υποδήματα, βιβλία και παιχνίδια στο “Χαμόγελο του παιδιού” και τα φάρμακα στους “ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.     


Κατηγορίες: Δράση 4η. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.