iridium

Εικονικό εργαστήριο “IrYdium Virtual Lab”

IrΥdium Virtual Lab Πρόκειται για ένα εικονικό εργαστήριο Χημείας που δημιουργήθηκε από ομάδα Χημικών και Προγραμματιστών στα πλαίσια του IrYdium Project που χρηματοδοτήθηκε από την National Science Foundation των ΗΠΑ, διατίθεται ελεύθερα για εκπαιδευτική χρήση με άδεια που παραχώρησαν οι δημιουργοί του. Δίνεται τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί τόσο online όσο και να εγκατασταθεί τοπικά στον…Συνέχεια ανάγνωσης Εικονικό εργαστήριο “IrYdium Virtual Lab”

refinery-161795_960_720

Kahoot: Καύσιμες ύλες – Καύση _Χημεία Β’ Λυκείου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι 25 ερωτήσεων επαναληπτικού χαρακτήρα στην παράγραφο “Καύσιμες ύλες / Καύση” της Χημείας Β’ ΓΕΛ. Δημιουργός του παιχνιδιού: Γεύση Παγκοζίδου, Βιολόγος Πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο για να το παίξετε με τους μαθητές σας. Καύσιμες ύλες / Καύση  

Χημεία Α’ Λυκείου

Χημεία Α’ Λυκείου -Παιχνίδι επανάληψης ύλης με την εφαρμογή ActionBound

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ερωτήσεων και αποστολών επαναληπτικού χαρακτήρα στην ύλη της Χημείας Α’ Λυκείου. Παίζεται αποκλειστικά με χρήση κινητής συσκευής (κινητό τηλέφωνο, tablet). Κατεβάστε την εφαρμογή ActionBound στο κινητό σας. Μέσα από τον ενσωματωμένο qr code scanner που διαθέτει η εφαρμογή σκανάρετε τον παρακάτω κωδικό για να ξεκινήσετε.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση