Αρχική » Διαγωνισμοί Δευτεροβάθμια » Γίνε Βιολόγος για μια μέρα!!!

Γίνε Βιολόγος για μια μέρα!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας διοργανώνει τη δράση “Γίνε Βιολόγος για μια μέρα”, η οποία διεξάγεται εναλλακτικά του  ματαιωθέντος,  λόγω πανδημίας, Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας.
Η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 από 9:00πμ μέχρι 9:00μμ. και περιλαμβάνει ένα ελεύθερο διαδικτυακό κουίζ για κάθε τάξη του Λυκείου καθώς και προβολή απλών πειραμάτων επίδειξης και κατασκευών που μπορεί ο/η καθένας/μια να πραγματοποιήσει με καθημερινά υλικά στο σπίτι του (DIY).
Τα κουίζ δεν είναι διαγωνιστικά και συμπληρώνονται ανώνυμα. Κάθε μαθητής/μαθήτρια βλέπει την επίδοσή του/της μόλις ολοκληρώσει τη δραστηριότητα, όμως η βαθμολογία δεν καταχωρείται και δεν υπάρχει κατάταξη ούτε διακρίσεις. Μπορεί ο καθένας να τα συμπληρώσει με άνεση, χωρίς το άγχος των εξετάσεων και να μάθει από αυτά.
Τα κουίζ θα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας του ΠΔΒ. Οι βιντεοσκοπήσεις θα παραμείνουν στο κανάλι youtube της Π.Ε.Β. και μετά την παρέλευση του Σαββάτου.
Οι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει απλά το Σάββατο 10/4 μετά τις 9.00πμ να μπουν στην
ιστοσελίδα του ΠΔΒ και να πατήσουν τον σύνδεσμο που τους ενδιαφέρει (quiz, πειράματα), ακολουθώντας τις ανάλογες οδηγίες.
Η ιστοσελίδα του ΠΔΒ ΕΔΩ
Το Facebook event ΕΔΩ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση