Αρχική » Διαγωνισμοί Δευτεροβάθμια » ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι αναβληθέντες Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής Γυμνασίου και Λυκείου 2020 πρόκειται να διεξαχθούν εξ αποστάσεως, στο πνεύμα τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και προφύλαξης, σε δύο φάσεις ως εξής:

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 30/5/2020 και ώρα 9:00-12:00 για το Λύκειο και 12:00-14:00 για το Γυμνάσιο. Για την υλοποίηση του διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθεί ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, στην οποία οι συμμετέχοντες μαθητές θα συνδεθούν με την χρήση προσωπικών κωδικών. Τα θέματα της πρώτης φάσης θα είναι αποκλειστικά κλειστού τύπου και το αποτέλεσμα θα εξάγεται άμεσα. Για τη δεύτερη φάση θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται νέα εγγραφή. Ισχύουν οι αρχικές αιτήσεις, τόσο ατομικές όσο και μέσω σχολείων. Το μόνο που χρειάζεται επιπλέον για κάθε μαθητή, προκειμένου να αποκτήσει τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης στα θέματα, είναι να επισκεφθεί τον υπερσύνδεσμο http://eduhub.com.gr/forma-eef/ όπου θα συμπληρώσει τα στοιχεία του.

Η οργανωτική επιτροπή έχει εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των συμμετεχόντων μαθητών. Με το πέρας της πρώτης φάσης όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές θα λαμβάνουν αυτόματα το αποτέλεσμα και την βεβαίωση συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: eef.pan.diag@gmail.com υπ’ όψιν κας Κλειδέρη και στο τηλέφωνο 2103635701.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση