Με το Πασχάλη ετοιμαζόμαστε για την Πασχαλιά!

 Στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή του Πάσχα…Ο Πασχάλης ο μικρός λαγός της ιστορίας δεν είναι και πολύ προσαρμοστικός στις αλλαγές ! Μαθαίνει όμως πως με λίγη καλή διάθεση συμβαίνουν υπέροχα πράγματα . Με την ιστορία της Μαρίας Ανδρικοπούλου τα παιδιά μέσα από την free online βιβλιοθήκη του » Μικρού Αναγνώστη» ταξιδεύουν στις έννοιες του χώρου , του χρόνου , της γλώσσας και όπου αλλού η φαντασία μπορεί κανέναν να οδηγήσει!!! Εμείς στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΕΒΑΙΑΣ πιάσαμε το Πασχάλη από το χέρι και στις δύσκολες μέρες που διανύουμε βγήκαμε μαζί του μια βόλτα στην αυλή Bunny Jumping!

«Bunny Jumping!» από Vigorousjammer διατίθεται με άδεια χρήσης CC by-nc-sa-3.0

του σπιτιού του και μετά στα μονοπάτια της γλώσσας και των μαθηματικών …φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο λαβύρινθος της σκέψης που θα μας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια !

http://www.mikrosanagnostis.gr/library/pageflip22/Default.html

 

 

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση