Συμμετοχή ως εισηγήτρια  σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΠΕ Μεσολογγίου

Συμμετοχή ως εισηγήτρια  στη δράση που διοργανώσε το ΚΠΕ Μεσολογγίου με τίτλο «Ακούσαμε της γης το μέγα καρδιοχτύπι»,σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κωστή Παλαμά αλλά και το Πνευματικό Κέντρο και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, τη σχολική σύμβουλο Δ/θμιας Εκπ/σης της Εκπ/κής Περιφέρειας με έδρα την Ι.Π. Μεσολογγίου, τους σχολικούς συμβούλους 1ης και 2ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας, καθώς και τις Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας στις 8 και 9 Απριλίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με θεματικό επίκεντρο το έργο του μεγάλου Μεσολογγίτη ποιητή Κωστή Παλαμά.

Η συμμετοχή μου έγινε με τις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ του Δ.Σ. Κεφαλόβρυσου Αιτωλικού με τίτλο εισήγησης: «Μια δημιουργική ματιά στο έργο του Κωστή Παλαμά. Η περίπτωση του ποιήματος ¨Το καλοκαίρ騻.

Πριν τη παρουσίαση στη διοργάνωση είχαμε στήσει στην τάξη εργαστήρι δημιουργικής γραφής πάνω στο ποίημα ¨Το καλοκαίρι” του Κ. Παλαμά. Εργασίες που παρουσιάστην σε Power point κατά τη διάρκεια της εισήγησης ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίαζαν με βιωματικό τρόπο το ποίημα στη σκηνή. Επισυνάπτω το power point της παρουσίασης καθώς και την εργασία που στάλθηκε στο ΚΠΕ Μεσολογγίου



Λήψη αρχείου

 

..



Λήψη αρχείου

e1e1ad60f07c4aa3ccbcb2973e9d7007 XL
programma2

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 04 05 184220 Στιγμιότυπο οθόνης 2024 04 05 184247

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων