Η χρονοκάψουλα COVID-19…

Αγαπημένα μου ζουζουνάκια, γεια σας!

Πόσο χάρηκα που είδα τα χαρούμενα προσωπάκια σας στη σημερινή μας τηλεπαρεούλα! Πόσα όμορφα πράγματα έγιναν σήμερα! Ο Άλκης μας έχει γενέθλια και του ετοιμάσαμε μια όμορφη έκπληξη! Η Ελένη μας ετοίμασε μια υπέροχη κάρτα για εμένα κι έγραψε γλυκά λογάκια, που θα τα θυμάμαι για πάντα! Κι εγώ σ΄αγαπώ πολύ, Ελένη μου, όπως και όλα τα παιδάκια. Οι μυστικοί μας πράκτορες, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή του Μμ, έλαβαν τα διπλώματα-βραβειάκια τους και η Πέππα το γουρουνάκι μας περίμενε για να μας δείξει τί ετοίμασε μαζί με τη δασκάλα και τα υπόλοιπα ζωάκια. Για δείτε, πατώντας εδώ:

https://safeYouTube.net/w/A9PF

Νέα αποστολή!   “Φτιάχνω τη δική μου χρονοκάψουλα COVID-19”

Τώρα που είδαμε πώς γίνεται μια χρονοκάψουλα, μπορούμε να φτιάξουμε και τη δική μας για να θυμόμαστε μετά από πολλά χρόνια πώς περνούσαμε τον καιρό που το σχολείο μας ήταν κλειστό και ΜΕΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ  για να προφυλαχτούμε από τον κορωνοϊό. Με ποιούς μέναμε στο σπίτι, τί δραστηριότητες κάναμε, τί παιχνίδια παίζαμε, πώς επικοινωνούσαμε με τους συγγενείς, τους φίλους και τη δασκάλα μας και ό,τι άλλο σκεφτούμε.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη χρονοκάψουλά μας και προτάσεις για το τί θα μπορούσε αυτή να περιέχει, θα σας στείλω με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αν και νομίζω ότι δεν το χρειάζεστε, μιας και είχατε υπέροχες ιδέες για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη χρονοκάψουλα του κορωνοϊού και για το τί μπορούμε να κλείσουμε μέσα σε αυτή!

Περιμένω με χαρά τις φωτογραφίες από τις χρονοκάψουλές σας!

Καλή επιτυχία!

Σας αγαπώ πολύ,

Η κυρία Ειρήνη