Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!

Χαρούμενα προσωπάκια μου, καλημέρα πέρα για πέρα!

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι η γιορτή της μητέρας.  Όπως είχαμε πει και στην τηλεπαρεούλα μας, αύριο, την Κυριακή γιορτάζει η μανούλα μας, ο άνθρωπος που μας χάρισε τη ζωή, που μας έφερε στον κόσμο! Η μητέρα είναι ιερό πρόσωπο και πρέπει να την αγαπάμε και να την ακούμε! Ποτέ να μη στεναχωρούμε τη γλυκιά μας μητερούλα, που μας αγαπάει και μας φροντίζει τόσο πολύ! Χρόνια πολλά στις μανούλες σας, στη δική μου μανούλα και σε όλες τις μητέρες του κόσμου!

Διαδραστική κάρτα-παιχνίδι για τη γιορτή της μητέρας

Σας ετοίμασα μια όμορφη κάρτα για τη γιορτή της μητέρας. Με τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά πατήστε στο βελάκι της εικόνας

Μετά πατήστε πάνω στα κυκλάκια των αριθμών. Πίσω από τον κάθε αριθμό κρύβεται και μια έκπληξη! Εκεί θα ανακαλύψετε και τις νέες σας αποστολές! Μη ξεχάσετε να κάνετε κλικ και στο κυκλάκι με την καμερούλα! Καλή διασκέδαση!

Ζωγραφίζω τη μανούλα μου

Πάμε να ζωγραφίσουμε την αγαπημένη μας μανούλα! Πώς είναι η μανούλα μου; Tί χρώμα μαλλιά έχει; Τί χρώμα έχουν τα μάτια της;  Φοράει γυαλιά; Περιμένω φωτογραφίες από τις όμορφες ζωγραφιές σας που θα μυρίζουν μανούλα και αγάπη!

Μην ξεχάσετε να πείτε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη μαμά, να της δώσετε ένα γλυκό φιλί, να την πάρετε μια μεγάαλη αγκαλιά και να της πείτε πόσο πολύ την αγαπάτε!

Πολλά φιλάκια.

Η κυρία Ειρήνη