Γράφουμε γράμμα στον Αϊ Βασίλη!!!

Σε σύνδεση με διάφορα Σχέδια Δράσης που υλοποιούνται φέτος στη σχολική μας μονάδα, καθώς επίσης και σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων δεξιοτήτων, γνωρίζουμε διάφορα επαγγέλματα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, μιλήσαμε για το επάγγελμα του ταχυδρόμου και ήρθαμε σε επαφή με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, μέσα από τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα #SaveSanta!

savesanta

Η δράση μας ξεκίνησε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, γράφοντας γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Στη συνέχεια, κάθε παιδί έριξε το γράμμα του μέσα στο «δικό μας» ταχυδρομικό κουτί (που κατασκευάστηκε στο σχολείο, προκειμένου να έρθουν όλα τα παιδιά σε επαφή με τη διαδικασία). Στη συνέχεια, αφού συγκεντρώσαμε όλα τα γράμματα, μία ομάδα μαθητών επισκέφθηκε το ταχυδρομείο για να τα στείλει.

001 1 1 15 16 17

Η έκπληξη και η χαρά μας ήταν απερίγραπτη όταν λάβαμε και εμείς γράμματα – ευχαριστήριες καρτούλες με τη νέα χρονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σ’ αυτή τη δράση και ανυπομονούμε για τις επόμενες!

1 1 2