Επίσκεψη στο Εργαστήριο Αρτοποιίας Mamma Mia

Φεβ 20247
Πρόσφατα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, καθώς το Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας συνάντησε το Εργαστήριο Αρτοποιίας Mamma Mia Pastries.

Εκεί, μας υποδέχτηκε εγκάρδια ο κ. Φάνης Βελετζάκος, ο οποίος με προθυμία μας καθοδήγησε να φτιάξουμε ζυμάρι ψωμιού και κουλουριού Θεσσαλονίκης, λύνοντας ενδιάμεσα όλες τις απορίες μας!

Οι μαθητές/τριες μας συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στην πολυαισθητηριακή εκπαιδευτική δράση, που τους επέτρεψε να έρθουν πιο κοντά στις συνθήκες εργασίας ενός Αρτοποιείου.
Η δράση αυτή θα γίνεται κάθε δεκαπέντε (15) ημέρες και θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή των μαθητών/τριών σε διαδικασίες παρασκευής του Αρτοποιείου, στο πλαίσιο μιας πρακτικής εξάσκησής τους ως μελλοντικοί/ές Αρτοποιοί.
Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την ευκαιρία!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στο Εργαστήριο Αρτοποιίας Mamma Mia    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EEEEK ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βορείων Σποράδων, με έδρα τη Σκιάθο, είναι ένα νεοσύστατο ειδικό σχολείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2022. Είναι το μόνο Δημόσιο Ειδικό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

Απευθύνεται σε μαθητές/τριες ηλικίας 14-21 ετών, αποφοίτους ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου, με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εκπαιδευτικές ανάγκες. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο ΕΕΕΕΚ από 5 έως 8 χρόνια, ανάλογα τις εξειδικεύσεις και τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας (π.χ. Γλώσσα, Μαθηματικά, Γυμναστική, Μουσική, Εικαστικά), ενώ παράλληλα αποκτούν δεξιότητες κοινωνικές, αυτόνομης διαβίωσης, καθώς και προεπαγγελματικές-επαγγελματικές δεξιότητες στα εργαστηριακά μαθήματα, που διδάσκονται.

Η κύρια ειδικότητα του σχολείου μας είναι η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική-Αρτοποιία, με δεύτερη ειδικότητα τα Τουριστικά Επαγγέλματα. Αποφοιτώντας οι μαθητές/τριες μας αποκτούν απολυτήριο εργασιακά ισότιμο με το Απολυτήριο Γυμνασίου και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων