Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στηρίζουν!!

Δεκ 202320

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βορείων Σποράδων, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους:

1. κ. Γραβάνη Αμαλία

image 7 2

2. κ. Τζιτζά Αποστόλη, ιδιοκτήτη της εταιρίας Epi Systems στη Σκιάθο

image 2 3

3. κ. Ορτουλίδη Τάσο, ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Ο φούρνος του παππού”

image 8 1

4. κ. Τζούμα Νίκο, ιδρυτής της ιντερνετικής εφημερίδας Skiathos Life

image 6 1

5. κ. Ιτζέ Φλώρα, εκπρόσωπος της Fraport  Greece στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και τον κ. Λαμπρόπουλο Στέφανο, Manager του αεροδρομίου της Σκιάθου

image0

6. κ. Κωνσταντέλου Ιωάννα, ιδιοκτήτρια της τοπικής επιχείρησης “Άνθος του γιαλού”

image 5 2

7. κ. Σανίδα Λάμπρο, εκπρόσωπος των κ. Αριστείδη και κ. Πέτρου Δερβένη, ιδιοκτητών του Skiathos Palace

image 9 1

8. κ. Καβούρη Θοδωρή , ιδιοκτήτης της τοπικής επιχείρησης Velvet.

image1

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας έφτιαξαν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα πρόσφεραν με αγάπη και ευγνωμοσύνη!!

 

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στηρίζουν!!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EEEEK ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βορείων Σποράδων, με έδρα τη Σκιάθο, είναι ένα νεοσύστατο ειδικό σχολείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2022. Είναι το μόνο Δημόσιο Ειδικό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

Απευθύνεται σε μαθητές/τριες ηλικίας 14-21 ετών, αποφοίτους ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου, με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εκπαιδευτικές ανάγκες. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο ΕΕΕΕΚ από 5 έως 8 χρόνια, ανάλογα τις εξειδικεύσεις και τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας (π.χ. Γλώσσα, Μαθηματικά, Γυμναστική, Μουσική, Εικαστικά), ενώ παράλληλα αποκτούν δεξιότητες κοινωνικές, αυτόνομης διαβίωσης, καθώς και προεπαγγελματικές-επαγγελματικές δεξιότητες στα εργαστηριακά μαθήματα, που διδάσκονται.

Η κύρια ειδικότητα του σχολείου μας είναι η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική-Αρτοποιία, με δεύτερη ειδικότητα τα Τουριστικά Επαγγέλματα. Αποφοιτώντας οι μαθητές/τριες μας αποκτούν απολυτήριο εργασιακά ισότιμο με το Απολυτήριο Γυμνασίου και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων