Χριστουγεννιάτικα Γλυκά!!

Δεκ 202318

Το εργαστήριό μας γέμισε μυρωδιές χριστουγεννιάτικες!!Φτιάξαμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες με τον παραδοσιακό τρόπο και μιλήσαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού, του ελαιόλαδου και των ξηρών καρπών!!

1702895664706
https://blogs.sch.gr/eeeekvsporad/files/2023/12/ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ.pdf
https://blogs.sch.gr/eeeekvsporad/files/2023/12/ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ.pdf

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά!!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EEEEK ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βορείων Σποράδων, με έδρα τη Σκιάθο, είναι ένα νεοσύστατο ειδικό σχολείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2022. Είναι το μόνο Δημόσιο Ειδικό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

Απευθύνεται σε μαθητές/τριες ηλικίας 14-21 ετών, αποφοίτους ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου, με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εκπαιδευτικές ανάγκες. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο ΕΕΕΕΚ από 5 έως 8 χρόνια, ανάλογα τις εξειδικεύσεις και τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας (π.χ. Γλώσσα, Μαθηματικά, Γυμναστική, Μουσική, Εικαστικά), ενώ παράλληλα αποκτούν δεξιότητες κοινωνικές, αυτόνομης διαβίωσης, καθώς και προεπαγγελματικές-επαγγελματικές δεξιότητες στα εργαστηριακά μαθήματα, που διδάσκονται.

Η κύρια ειδικότητα του σχολείου μας είναι η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική-Αρτοποιία, με δεύτερη ειδικότητα τα Τουριστικά Επαγγέλματα. Αποφοιτώντας οι μαθητές/τριες μας αποκτούν απολυτήριο εργασιακά ισότιμο με το Απολυτήριο Γυμνασίου και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1.

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων