Επίσκεψη στο σχολείο από τον αστυνομικό σκύλο Κ-9 με τον συνοδό του!!

Δεκ 202314

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να μας επισκεφτεί στο χώρο του σχολείου ο αστυνομικός σκύλος Κ-9 (ονόματι Τόμυ) μαζί με τον υπαρχιφύλακα αστυνόμο συνοδό του.
Έγινε επίδειξη υπακοής και τρόπου εξεύρεσης εκρηκτικών υλών όταν του δοθεί η εντολή, ενώ μάθαμε για τη φροντίδα του σκύλου που αποτελεί κομμάτι της οικογένειας του αστυνομικού. Επίσης, οι μαθητές και οι μαθήτρες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως πλησιάζουμε ένα σκύλο, τον άφησαν να τους μυρίσει για να εξοικειωθεί μαζί τους, τον χάιδεψαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε ο αστυνομικός μαζί με τον Τόμυ, για την όμορφη εμπειρία που προσέφεραν στους μαθητές/τριες μας, αλλά ευχαριστούμε πολύ και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου που “παραχώρησε” τον αστυνομικό σκύλο με το συνοδό του για αυτή την επίδειξη!

image1 1image 14image 5 1image 3 1IMG 8740image2 1IMG 8760IMG 8775IMG 8781image 4 1image 2 1image 7 1

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στο σχολείο από τον αστυνομικό σκύλο Κ-9 με τον συνοδό του!!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EEEEK ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βορείων Σποράδων, με έδρα τη Σκιάθο, είναι ένα νεοσύστατο ειδικό σχολείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2022. Είναι το μόνο Δημόσιο Ειδικό σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

Απευθύνεται σε μαθητές/τριες ηλικίας 14-21 ετών, αποφοίτους ειδικού ή γενικού δημοτικού σχολείου, με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και εκπαιδευτικές ανάγκες. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο ΕΕΕΕΚ από 5 έως 8 χρόνια, ανάλογα τις εξειδικεύσεις και τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας (π.χ. Γλώσσα, Μαθηματικά, Γυμναστική, Μουσική, Εικαστικά), ενώ παράλληλα αποκτούν δεξιότητες κοινωνικές, αυτόνομης διαβίωσης, καθώς και προεπαγγελματικές-επαγγελματικές δεξιότητες στα εργαστηριακά μαθήματα, που διδάσκονται.

Η κύρια ειδικότητα του σχολείου μας είναι η Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική-Αρτοποιία, με δεύτερη ειδικότητα τα Τουριστικά Επαγγέλματα. Αποφοιτώντας οι μαθητές/τριες μας αποκτούν απολυτήριο εργασιακά ισότιμο με το Απολυτήριο Γυμνασίου και πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1.

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων