Στις 6/10/2020, ημέρα Τρίτη, οι μαθητές έφτιαξαν γλυκό ψυγείου.
Συνταγή:
5 πακέτα μπισκότα μιράντα Παπαδοπούλου
2 κρέμες αραβοσίτου Γιώτης
6 φλυτζάνια γάλα
Εκτέλεση:
Σε ένα πυρέξ τοποθέτησαν τα μπισκότα με σειρά για την πρώτη στρώση. Στη συνέχεια έβαλαν το γάλα να ζεσταίνεται σε κατσαρόλα και σε λίγη ποσότητα γάλακτος διέλυσαν τις κρέμες αραβοσίτου τις οποίες έριξαν στην κατσαρόλα ανακατεύοντας διαρκώς. Όταν η κρέμα ήταν έτοιμη, την κατέβασαν από τη φωτιά και έριξαν μια ποσότητα πάνω στα μπισκότα. Έπειτα έστρωσαν άλλη μια στρώση μπισκότα και από πάνω κρέμα. Στο τέλος έτριψαν λίγα μπισκότα από πάνω. Το τοποθέτησαν στο ψυγείο και την επόμενη μέρα ήταν έτοιμο για σερβίρισμα.