Μενού Τρίτης – Αποχαιρετισμού Οκτωβρίου: Χοιρινό στην γάστρα με μέλι και μουστάρδα…..συνοδεία ρυζότου
Δημοσιεύτηκε στις 7 Νοεμβρίου 2017 στις 11:52 Κάτω από: Μαγειρική και με ετικέτα Κρέας, Ρύζι. Μπορείς να παρακολουθείς τα σχόλια για το άρθρο χρησιμοποιώντας RSS 2.0 τροφοδότης (feed). Τα σχόλια και τα pings δεν επιτρέπονται
Τα σχόλια δεν επιτρέπονται
© 2024 ΕΕΕΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
RSS άρθρων
και RSS σχολίων.