To E.E.E.EK Αγρινίου στην Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Το σχολείο μας, στο πλαίσιο των ευρύτερων εξελίξεων, αλλά και με την επιθυμία να κρατήσουμε επαφή με τους μαθητές μας και να συνεχίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα eclass (η-τάξη). H Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη) αποτελεί μια σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα που συστήνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της προτεινόμενης ασύγχρονης εξ’αποστάσεως διδασκαλίας.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον της πλατφόρμας η-τάξη, ως πιστοποιημένοι χρήστες μέσω του λογαριασμού τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και από οποιαδήποτε σταθερή ή φορητή συσκευή, δηλαδή σταθερό υπολογιστή, φορητό, ταμπλέτα, κινητό τηλέφωνο.

Η εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο γίνεται από τη σελίδα https://register.sch.gr/students/ .

Αφού αποκτήσουν κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου οι μαθητές μαζί με τη βοήθεια των γονιών ή κηδεμόνων, όπου αυτό είναι αναγκαίο, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα η-τάξη (eclass) μέσω αυτής της ιστοσελίδας: https://eclass.sch.gr/.

Αναλυτικές οδηγίες μπορούν οι εκπαιδευόμενοι να βρουν εδώ: https://docs.openeclass.org/el:student

Έχουν ήδη ανέβει μαθήματα στην πλατφόρμα και το υλικό θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θα βρείτε συγκεντρωμένα τα μαθήματα του σχολείου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=76191

Επιπλέον, αυτό τη στιγμή που θα συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στην πλατφόρμα, μπορείτε να δείτε και πάλι όλα τα διαθέσιμα μαθήματα πατώντας επάνω στον σύνδεσμο “Μαθήματα” στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Μπορεί να μένουμε σπίτι, αλλά παραμένουμε σε επαφή!

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση