Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αγρινίου παρασκεύασαν στο εργαστήριο κηπουρικής του σχολείου, ελιές τουρσί αρωματισμενες με σκόρδο και δεντρολίβανο.
Συνεχίζουμε δυναμικά με καλλιέργεια λαχανικών του φθινοπώρου!! Από την παραγωγή στην κατανάλωση!
Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αγρινίου παρασκεύασαν στο εργαστήριο κηπουρικής του σχολείου, ελιές τουρσί αρωματισμενες με σκόρδο και δεντρολίβανο.
Συνεχίζουμε δυναμικά με καλλιέργεια λαχανικών του φθινοπώρου!! Από την παραγωγή στην κατανάλωση!