To E.E.E.EΚ Αγρινίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο. Ήταν μια ημέρα σχεδιασμένη και αφιερωμένη στους μαθητές μας, μια ημέρα που είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να παίξουν με την ψυχή τους.

Αρχικά επισκεφτήκαμε τον Δημοτικό Κινηματογράφο Άνεσις όπου και παρακολουθήσαμε την ταινία «Η Σιρκλίν, η Κοκό και ο άγριος ρινόκερος». Στην ταινία παρακολουθούμε μια ιστορία για την φιλία και τις δυσκολίες του να είσαι μικρός. Η ταινία προβλήθηκε στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους σε αρκετές πόλεις της Δυτικής Ελλάδας και δε θέλαμε να χάσουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν και οι μαθητές μας.

Μετά το τέλος της ταινίας, επισκεφτήκαμε τον παιδότοπο Lollypop, όπου οι μαθητές μας σε έναν ιδιαίτερο χώρο που προάγει και προωθεί το παιχνίδι και την διασκέδαση είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να χαρούν, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως φυσικούς χυμούς και γευστικά τοστ και κέικ.

Ήταν μια όμορφη ημέρα, γεμάτη εικόνες, μυρωδιές, παιχνίδι και ευχάριστες στιγμές. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και του χρόνου τη συγκεκριμένη ημέρα με κύριο γνώμονα το να περάσουν καλά οι μαθητές μας.

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση