Αρχική » eTwinning » Webinar eTwinning: «Water in Art»

Webinar eTwinning: «Water in Art»

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning «Echoes of Water», οι μαθητές της Β΄ Λυκείου του σχολείου μας συμμετείχαν σε διαδικτυακό webinar με μαθητές της Β΄ Λυκείου του 4ου Πειραματικού Λυκείου Λαμίας, παρουσιάζοντας τη δράση «Water in Art».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και τα δύο σχολεία παρουσίασαν τη δουλειά και την έρευνά τους γύρω από το νερό στην τέχνη. Οι μαθητές μας αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στον Ναυπάκτιο ζωγράφο Γιάννη Αρτινόπουλο και σε σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως οι Κωνσταντίνος Βολανάκης, Claude Monet και Vincent van Gogh, ενώ οι μαθητές του 4ου Πειραματικού Λυκείου Λαμίας παρουσίασαν τη δική τους δημιουργική προσέγγιση στο θέμα.

Το webinar αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία συνεργασίας και δημιουργικής έκφρασης, αποδεικνύοντας πως το νερό ενώνει τέχνη, πολιτισμούς και ανθρώπους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την εξαιρετική παρουσία τους και την ουσιαστική συμμετοχή τους στη δράση!

1 120260507 0908526 1 20260507 091030