Εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα…

Νοέ 201314

Βρέθηκε χθες στη Σχολή μας η Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας, Βασιλική Βουγιούκα. Ας δούμε πως παρουσιάζει την επίσκεψή της στη Σχολή ο γυμναστής μας Κώστας Μπουμπούκης :

” Οι μαθητές της Α’ και Β’ γυμνασίου του Ελληνικού τμήματος  και των τάξεων CM2 A,B,D του γαλλικού δημοτικού,είχαν την ευκαιρία σήμερα να συναντηθούν ,να συνομιλήσουν και να εξασκηθούν στην ξιφασκία με την Ολυμπιονίκη μας Βασιλική Βουγιούκα την οποία συνόδευε ο προπονητής κ.Ανδρέας Δουβής.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2012 που μας τίμησε με την παρουσία της, ενθουσίασε και κατέκτησε τις ψυχές των παιδιών μας, με το ήθος, την αμεσότητα και την απλότητά της, εκπέμποντας θετική ενέργεια και κάνοντάς μας εθνικά υπερήφανους.
Της οφείλουμε ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης ενα μεγάλο “ευχαριστώ” και της ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας την εκπλήρωση των στόχων της στις πίστες της ξιφασκίας και στη ζωή… “
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι μαθητές μας παρακολούθησαν την επίδειξη ξιφασκίας με τον προπονητή της κ. Ανδρά Δουβή, και εκεί έμαθαν πολλά όπως (το πιο βασικό για τα παιδάκια που έβλεπαν τα ξίφη), ότι είναι απολύτως ασφαλές άθλημα, εφόσον γίνεται σωστά.
IMG_2946 small
Όμως ψάχνοντας βρήκαμε και άλλες πληροφορίες που δείχνει μια αθλήτρια με ήθος, πιστή στα αθλητικά ιδεώδη και στην προσφορά… Μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ βλέποντας το βίντεο εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

LYCEE FRANCO-HELLENIQUE

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

Εφημερίδα με όλα τα νέα της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής Ευγένιος Ντελακρουά

Ποιοι είμαστε όλοι εμείς; Βρισκόμαστε κάθε μέρα στο σχολείο και περνάμε τη μισή μας μέρα μαζί. Μαθητές, καθηγητές… αλλά ποιοι πραγματικά είμαστε; Ποια είναι τα όνειρά μας, ποια είναι τα σχέδια μας; Μέσα από αυτές τις συνεντεύξεις μας δίνεται η δυνατότητα να γνωριστούμε μεταξύ μας… Να πούμε όλα εκείνα που σκεφτόμαστε και δεν λέμε.

Ο υπεύθυνος καθηγητής : Μ. Αλισαβάκης

ΘΩΜΑΣ
ΧΑΡΗΣ
ΤΑΣΟΣ
MHNA
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΘΗΝΑ
ΕΙΡΗΝΗ Δ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΑΡΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΞΕΝΗ
ΙΡΙΑ
ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΕΤΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΔΑΝΑΗ
ΕΙΡΗΝΗ Β
ΓΙΩΡΓΟΣ Ρ
ΓΙΩΡΓΟΣ Β
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΜΥΡΤΩ
ΟΡΕΣΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ

Νοέμβριος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων