Εισαγωγή υποψηφίων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (2018-19)

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προκήρυξη με αριθμ. πρωτ: 2232.1/43512/2018/11-6-2018 του Αρχηγείου Ελληνικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής με θέμα «Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)
Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 »
.

Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης  (ΕΔΩ)

Όλοι οι υποψήφιοι/ες, από την 11-06-2018 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις
σχετικές οδηγίες σύμφωνα με το Παράρτημα ΣΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Υποψήφιοι της Πρώτης Γενικής κατηγορίας ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν όλες τις Σχολές (με τη σειρά επιθυμίας τους) της μίας ή και των δύο ειδικοτήτων που έχουν δηλωθεί στο μηχανογραφικό του
Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Όλοι οι υποψήφιοι με τη χρήση των κωδικών τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα μπορούν να
παρακολουθούν την αίτηση τους και τα περιλαμβανόμενα σε αυτή στοιχεία.

Προθεσμίες Υποβολής

Όλοι οι υποψήφιοι μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Δ) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους προκειμένου γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Οι υποψήφιοι/ες της ΠΡΩΤΗΣ Γενικής Κατηγορίας (Πανελλαδικές εξετάσεις) πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και επιπλέον πρέπει, έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ, σύμφωνα με τη διαδικασία του κεφαλαίου Ε, να υποβάλλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν., τα πιο κάτω δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την 11-06-2018 μέχρι και την 12-07-2018 ημέρα Πέμπτη.

Οι υποψήφιοι/ες της ΔΕΥΤΕΡΗΣ Γενικής Κατηγορίας (Απολυτηρίο Λυκείου) πρέπει, έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ, σύμφωνα με τη διαδικασία του κεφαλαίου Ε, να υποβάλλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν., τα πιο κάτω δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη, από την 11-06-2018 μέχρι και την 09-08-2018 ημέρα Πέμπτη.

Οι υποψήφιοι/ιες μπορούν να συμμετέχουν και με τις δύο διαδικασίες (και μέσω πανελλαδικών εξετάσεων και μέσω κατάθεσης απολυτηρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σχετική προκήρυξη και εναλλακτικά στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών που βρίσκεται στη Γρ. Λαμπράκη 150 – Πειραιά και στα τηλέφωνα: 2131371480, 1481.

Διαβάστε ή Αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση