Διδακτική επίσκεψη του Τομέα Οικονομίας – Διοίκησης στο Ξενοδοχείο “ΑΓΝΑΝΤΙΟ”

Sidepal_Agnantio_2016_1

Στις 12 Απριλίου 2016 ημέρα Τρίτη,  ο τομέας Οικονομίας και Διοίκησης της Β΄ και Γ΄  τάξης,  των ειδικοτήτων Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων,  του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Δ. Ταμπούρη και την κα Β. Γαλατά, πραγματοποίησε  διδακτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο «AGNANTIO» Hotel and SPA  στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν να ενημερωθούμε για το οργανόγραμμα, την λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο, την υποδοχή, τους τρόπους προώθησης και συμμετοχής τους σε εκθέσεις και τουριστικούς οδηγούς, τις στρατηγικές και πολιτικές της επιχείρησης  σε ότι αφορά τις τιμές, τις προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού καθώς και την δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

Πριν γίνει η ξενάγηση απολαύσαμε τα ροφήματα, σε συνδυασμό με τα χειροποίητα εδέσματα που μας προσφέρθηκαν, ατενίζοντας την όμορφη θέα που περιβάλλει το ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια περιηγηθήκαμε στους χώρους του ξενοδοχείου, υποδοχή, μπαρ-καφέ, τραπεζαρία πρωινού, το χώρο των spa, τα δωμάτια και τη junior σουίτα και θέσαμε ερωτήσεις, ανταλλάξαμε απόψεις και λάβαμε διαβεβαιώσεις σε ότι αφορά την πρακτική μας στην πιο πάνω επιχείρηση.

Ήταν μια επιτυχημένη επίσκεψη που πέτυχε απόλυτα τον εκπαιδευτικό της σκοπό.

Αισθανόμαστε δε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση (κ. Θεόδωρο Θολιώτη) και το προσωπικό του Ξενοδοχείου για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Sidepal_Agnantio_2016

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση