“None of That” : Πανέξυπνη ταινία μικρού μήκους για τη Λογοκρισία

none of thatΥπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις στις οποίες το γυμνό σώμα στα αρχαιοελληνικά αγάλματα θεωρήθηκε προκλητικό και για αυτό έπεσε θύμα λογοκρισίας ουκ ολίγες φορές. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την γυμνοφοβία, η οποία πηγάζει από θρησκευτικές ή άλλες ομάδες, η ομάδα “Group Suspific” ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο κινουμένων σχεδίων για να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση.

Το βίντεο που τιτλοφορείται “None of that“, δεν ξεπερνά τα πέντε λεπτά, είναι γρήγορο, με ωραία μουσική του Corey Wallace, και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Το υπέροχο animation δημιούργησε η ταλαντούχος ομάδα των φοιτητών animation του Ringling College of Art and Design των Ηνωμένων Πολιτειών, Anna Hinds Paddock, Isabela Littgerκαι Kriti Kaur και βραβεύτηκε ως “Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους” το  2015 στα Βραβεία Animago, διεθνή βραβεία για το 3D animation, οπτικά εφέ και οπτικοποίησης.  

Τι συμβαίνει όταν ένας απρόσκλητος επισκέπτης εισβάλλει σε ένα μουσείο; Πώς αντιδρά ο φύλακας και γιατί ο επισκέπτης επέλεξε τη συγκεκριμένη ώρα να επισκεφτεί το μουσείο;  Μία σειρά από αστεία περιστατικά δίνουν μία άλλη άποψη στα μουσεία όταν αυτά κλείνουν τις πόρτες τους για το κοινό.

Η μάχη που ακολουθεί κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και χαρίζει άφθονο γέλιο. Ποιος θα κερδίσει τελικά;

Δείτε το απολαυστικό και σπαρταριστό βίντεο με την λογοκρισία στα γυμνά αγάλματα:

Πηγή: CoolWeb, Path/Finder, Animago

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση