«

»

Δεκ 21 2015

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Την Παρασκευή 18-12-2015 τα τμήματα Γεωπονίας, Οικονομίας & Διοίκησης και Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ Σιδηροκάστρου, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, επισκέφθηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

sidepal_1

Οι μαθητές  ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους της Σχολής στις εγκαταστάσεις  και τους χώρους εκμάθησης, πρακτικής και μελέτης που χρησιμοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, να λύσουν τις απορίες τους και να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής, όπως επίσης και για το κολλέγιο που αυτή διαθέτει.

sidepal_5

Πληροφορήθηκαν βιωματικά για την παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται, τους σύγχρονους τρόπους γεωργικής και ζωικής παραγωγής που εφαρμόζονται. Ενημερώθηκαν ακόμα για τους τρόπους διαχείρισης αυτής της παραγωγής, τις εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που υφίστανται με γνωστές επιχειρήσεις της Ελλάδας, καθώς επίσης και την όλη διασύνδεση των επιμέρους τμημάτων και τομέων μέσω δικτύων Η/Υ και σύγχρονων ηλεκτρονικών εφαρμογών.

sidepal_4

Η εκδρομή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού κατά γενική ομολογία, καθηγητών και μαθητών, πέτυχε τους παιδαγωγικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς της.

sidepal_2

sidepal_3

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/dtampouris/2015/12/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων