ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου : Η Πορεία της Ομάδας Ποδοσφαίρου 2014

1η νίκη για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, που την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΕΠΑΛ Ροδόπολης με τελικό σκορ 1 – 0.

epalsidir_epalrodop_web

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο μαθητής της Γ” τάξης, Ευσταθιάδης Μιχάλης πέτυχε το γκολ της νίκης.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στο συντονιστή – προπονητή της ομάδας, Τάσο Βρεττό , με την καθοδήγηση του οποίου κατόρθωσαν όλοι οι παίκτες να επιδείξουν μία εντυπωσιακή, δυναμική & επιτυχημένη συμμετοχή του σχολείου μας στον αντίστοιχο θεσμό μαθητικού πρωταθλήματος.

Η επόμενη αναμέτρηση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 με την ομάδα ποδοσφαίρου του Γενικού Λυκείου Σιδηροκάστρου!

Πηγή: “Εφηβικές Ανησυχίες


 

2η νίκη για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου που κρίθηκε στα πέναλτι!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για γερά νεύρα, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου απέκλεισε το ΓΕΛ Σιδηροκάστρου, το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο του Χαρωπού. Ο αγώνας έληξε με 2-2 για να πάνε οι δύο ομάδες στα πέναλτι και τελικά το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου να πάρει τη νίκη με 6-5.

winner_team1

pizap.com13952676166463

Μπράβο σ΄ όλα τα παιδιά της ομάδας που χάρισαν τη 2η νίκη στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου.

Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26/3/2014 στην πόλη των Σερρών με την αντίστοιχη προκριθείσα ομάδα στις 20/3/2014.

pizap.com13952679251788

Σκηνές από τη διαδικασία των πέναλτι, στα παρακάτω 2 βιντεάκια!

Πηγή: “Εφηβικές Ανησυχίες


 

Με ψηλά το κεφάλι το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου αφήνει το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Έκλεισε ο κύκλος των προσπαθειών της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου στις Σέρρες, την Τετάρτη  26 Μαρτίου του 2014.

Το σχολείο μας ηττήθηκε από την ομάδα του ΕΠΑΛ Νιγρίτας με τελικό σκορ 2 – 1, εγκαταλείποντας έτσι το σχολικό πρωτάθλημα για αυτό το σχολικό έτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι παίκτες του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου μέσα από προσπάθεια, αγωνιστικότητα και πολύωρες προπονήσεις, κατόρθωσαν να φτάσουν την ομάδα του σχολείου μας αρκετά ψηλά στην κατάταξη του σχολικού πρωταθλήματος.

epalsidir-epalnigritas

Συγχαρητήρια στον προπονητή και σε όλους του παίκτες της ομάδας, που χάρισαν στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου μοναδικές στιγμές χαράς και ενθουσιασμού…

Ευχόμαστε του χρόνου να συνεχίσουν την προσπάθεια!

Πηγή: “Εφηβικές Ανησυχίες

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση