«

»

Απρ 10 2014

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου : Διδακτική επίσκεψη των Τομέων Οικονομίας – Διοίκησης και Πληροφορικής

Την Τρίτη 8-4-2014 στα πλαίσια διδακτικής επίσκεψης, οι τομείς Πληροφορικής και Οικονομίας & Διοίκησης του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, επισκέφθηκαν το σταθμό Φυσικού Αερίου Δ.Ε.Σ.Φ.Α., στου οποίου τις εγκαταστάσεις ξεναγήθηκαν κι ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα και τους στόχους της επιχείρησης από τον προϊστάμενο κ. Παπαδόπουλο και τους Συνεργάτες του, οι οποίοι και απάντησαν πρόθημα στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν από μαθητές και καθηγητές.

desfa_collage1

 

desfa_collage3

 

desfa_collage

 

desfa_collage4

 

desfa_collage5

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο «ΑΓΝΑΝΤΙΟ», στου οποίου ξεναγήθηκαν στους χώρους υποδοχής-κρατήσεων, δωματίων και συνεδρίων.

Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τους στόχους της ξενοδοχειακής επιχείρησης από τον ιδιοκτήτη κ. Θολιώτη Θεόδωρο, ο οποίος σε εκτενή συζήτηση που ακολούθησε  με τους μαθητές της ειδικότητας Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων,  απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με τουριστικά και ξενοδοχειακά θέματα.

agnantio_collage

Πηγή: «Εφηβικές Ανησυχίες»

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/dtampouris/2014/04/%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bb-%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων