ΝΕΡΟ : Το μεγάλο μυστήριο (Ντοκιμαντέρ)

Πwater-docαρόλο που θεωρείται το πιο κοινό υγρό του πλανήτη μας, και συνηθίζουμε να πιστεύουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για αυτό το τόσο άφθονο και απαραίτητο για την ζωή στοιχείο, η αλήθεια είναι ότι μέσα του κρύβει πολλά και θαυμαστά μυστήρια.

Από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα το νερό υπήρξε για την ανθρωπότητα πηγή ζωής, πλούτου αλλά και λατρείας, κάνοντας τον άνθρωπο γρήγορα να συνειδητοποιήσει την δύναμη του, κατατάσσοντάς το έτσι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της φύσης, αλλά ταυτόχρονα προκαλώντας τον σε ένα συνεχή αγώνα για την κατάκτηση αυτού.

Στο ντοκιμαντέρ «Νερό, το Μεγάλο Μυστήριο», αποκαλύπτονται οι ανακαλύψεις σχετικά με το νερό, τη πιο εκπληκτική αλλά και τη λιγότερο μελετημένη ουσία στον κόσμο. Επιστήμονες, ερευνητές, φιλόσοφοι και θεολόγοι προσπαθούν να κατανοήσουν αυτό το μοναδικό υγρό και όλες τις θαυματουργές ιδιότητές του, που ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί.

Η Γη καθώς και τα σώματά μας, αποτελούνται από 80% νερό. Εύλογα λοιπόν, το νερό μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό στοιχείο της φύσης. Όμως… πόσο καλά γνωρίζουμε αυτή την εκπληκτική ουσία;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση