Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Σχολιάστε το παρακάτω βίντεο ΣΤ2-2017

18 Μάιος 2017

[local /files/2014/04/mpakaliko1.mp4]

10 thoughts on "Σχολιάστε το παρακάτω βίντεο ΣΤ2-2017"

  1. Ο/Η UNICORNS! λέει:

    Αυτό το βίντεο θέλει να μας δείξει πως δεν πρέπει να μιλάμε στους αγνώστους, διότι όποιος δίποτε μπορεί να μας κάνει κακό !!!

  2. Ο/Η katara123 λέει:

    Αυτό το βιντεο με το μπακαλικο που αυτός που προσπαθουσε να βρει τα στοιχεια μικρων κοριτσιων με ψευτικο προφιλ νομιζω ηταν πολυ επικινδυνο. Για αυτό το λογο δεν πρεπει να μιλαμε με μεσα κοινωνικης δικτιωσης με ανθρώπους που που δεν τους γνωρίζουμε.

  3. Ο/Η 5egy λέει:

    Απο το βιντεο που ειδαμε συμπεραιναμε οτι ειναι πολυ κακο να εκμεταλεβομαστε τους μικροτερους ή τους πιο αδυναμους.

  4. Ο/Η NX-050-OB λέει:

    Αυτο το βιντεο μας μαθενει πως δεν πρεπει να μιλαμε με αγνοστους στο ιντερνετ.Επισις οτι δεν πρεπει να δινουμε τα στοιχια μας σε ξενους.

  5. Ο/Η mpampis λέει:

    δεν πρεπη να μιλάμε με αγνοστους

  6. Ο/Η unicorns λέει:

    θεωρω οτι το βιντεακι που ειδαμε ηταν ενα παιδαγογικο βιντεο για την ασφαλεια ολων των παιδιων γιατι το δυκτιο εχει πολλους κυνδυνους οχι μονο για εμας τα παιδια αλλα και τους ενηλικες!!!!!!!!

  7. Ο/Η UNICORNS! λέει:

    Αυτό το βίντεο θέλει να μας δείξει πώς δε πρέπει να μιλάμε με αγνώστους, διότι μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν το καλό μας ,αντίθετα θέλουν το κακό μας.

  8. Ο/Η αλογακι λέει:

    Είναι πολύ επικύνδηνο να συνομιλούμε με αγνώστους επειδή δεν ξέρουμε αν είναι εγκληματίες ή κανονικοί άνθρωποι. Αλλά ακόμα κι αν μας φανεί ότι κάποιος είναι καλός,αν δεν τον ξέρουμε δεν πρέπει να του μιλήσουμε! Επίσης, αν καταλάβουμε ότι κάποιος μας χακάρει ή μας ενωχλεί πρέπει να το αναφέρουμε στους γονείς αλλά και στους δασκάλους μας.

  9. Ο/Η konmair λέει:

    Είναι πολύ επικύνδινο όταν απαντάμε σε άγνωστα μηνύματα ή σε αγνώστους, διότι μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν το καλό μας, αντίθετα μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν το κακό μας.

  10. Μπράβο παιδιά σε όλους που έκαναν τα τελευταία 10 σχόλια …όπως και στο blue whale δεν μιλάμε με αγνώστους, δεν τους εμπιστευόμαστε προσωπικά στοιχεία και δεν υποκύπτουμε σε τυχόν εκβιασμούς, αλλά ενημερώνουμε γονείς, δασκάλους και κηδεμόνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση