Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ένωση Αγρινίου

1

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ποταμούλας, όπως και το Δημοτικό Σχολείο της Κυπαρίσσου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων ελιών και ζωοτροφών της Ένωσης Αγρινίου. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής των ζωοτροφών και ήρθαν σε επαφή με τον τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης μονάδας παραγωγής. Ακόμη, ενημερώθηκαν για τη διαδικασία επεξεργασίας και αποθήκευσης της βρώσιμης ελιάς. Οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν θερμά τη διευθύντρια του εργοστασίου που αφορά τη βρώσιμη ελιά, κυρία Ακριβή Κούκη και τον διευθυντή του εργοστασίου ζωοτροφών, κύριο Δήμο Μπέτσικα, για την υποδοχή και την ξενάγηση.

25

67

4

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμούλας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «Σκλαβενίτης» για την παροχή δωροεπιταγής των 80 ευρώ η οποία θα αξιοποιηθεί για την αγορά καθαριστικών και χαρτικών.

17η Νοεμβρίου Επέτειος Πολυτεχνείου

Με αφορμή την επέτειο 50 ετών από τον Νοέμβρη του 1973 οι μαθητές παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ με τους αγώνες των φοιτητών για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και κατασκεύασαν τη δική τους ντουντούκα με τα συνθήματα και το περιστέρι της ειρήνης και της ελευθερίας.

εικόνα Viber 1       εικόνα Viber 2

εικόνα Viber 2023 3