Διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς μαθητών Δημοτικού-Νηπιαγωγείου

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ σε συνεργασία με την Google συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων για τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε καίρια θέματα ασφαλούς διαδικτυακής πλοήγησης από τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται στις 22/2/2023 διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς μαθητών Δημοτικού-Νηπιαγωγείου με θέμα: “Πώς θα μιλήσουμε στα μικρά παιδιά για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ποια εργαλεία υπάρχουν και μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των παιδιών από διαδικτυακούς κινδύνους”.

 

 

https://saferinternet4kids.gr/webinars-all/webinar_parents_22_02_2023/

Τσικνοπέμπτη!

Στις 16 Φεβρουαρίου γιορτάστηκε στο σχολείο μας η Τσικνοπέμπτη. Με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώθηκε ένα πλούσιο γλέντι για μικρούς και μεγάλους με μπόλικο τσίκνισμα και άφθονο φαγητό, ενώ διασκεδαστικά παιχνίδια, δυνατή μουσική και χορός στο προαύλιο του σχολείου έδωσαν το έναυσμα για την Αποκριά που όλοι περιμένουμε.  Και του χρόνου!

1

Επιμορφωτική συνάντηση

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας επιμορφωτική συνάντηση για ζητήματα διαχείρισης πένθους με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων, οι οποίοι ενημέρωσαν και συνομίλησαν με τους γονείς των μαθητών του σχολείου. Η συνάντηση, εκτός από αναγκαία, ήταν θερμή και ουσιαστική. Ευχαριστούμε το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας για την ανταπόκριση, και ιδιαίτερα τους Γκοργκόλη Συμεών (Δάσκαλο), Τασούλη Αρχοντούλα (Ψυχολόγο) και Δεματά Ευστρατία (Κοινωνική Λειτουργό) για τη συνδρομή και την ειλικρινή διάθεσή τους να βοηθήσουν.

Κοπή βασιλόπιτας!

Την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου οι μαθητές, οι μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας έκοψαν τη βασιλόπιτα για το 2023. Η τυχερή της ημέρας ήταν η μαθήτρια της Β’ τάξης Άννα- Θεοδώρα Γιούλη. Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά και στις οικογένειές τους ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο νέο έτος !!!

 

4
Όλοι απολαμβάνουν το νόστιμο γλυκό.
1675452935086
Λίγο πριν βρεθεί το τυχερό φλουρί του 2023…
Όλοι χαίρονται με ένα δώρο!
5
Και του χρόνου!