Σχολικές δράσεις Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2018

“Εγώ” κι “Εσύ” γινόμαστε “Εμείς”-Πρόγραμμα κοινωνικής και συναισθηματικής αγωγής για μαθητές ΣΤ τάξης. Έναρξη Προγράμματος 15 Φεβρουαρίου 2018. Υπεύθυνη υλοποίησης κ. Αρετή Μπαζάκα, Ψυχολόγος MSc. (Κέντρο Πρόληψης κατά των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-ΟΚΑΝΑ)

Συμμετοχή των μαθητών της Γ΄τάξης με ζωγραφιές-ειδώλια στο διαγωνισμό του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο: “Δες το ειδώλιο αλλιώς”. Υπεύθυνη εκπ/κός η κ. Σοφία Καραμπίνα.

Δημιουργία φυτώριου από μαθητές της Α΄Τάξης. Υπεύθυνος εκπ/κός κ. Παναγιώτης Χαριζάνος.

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο. Δημιουργία αφίσας από τους μαθητές της Γ΄τάξης. Υπεύθυνη εκπ/κός κ. Σοφία Καραμπίνα.

Συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ΄τάξης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών “Αριστοτέλης 2018”. Υπεύθυνη εκπ/κός κ. Κάτια Στεφανάκου.

Συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ΄τάξης στον 12ο Μαθητικό Διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά” στο πλαίσιο δράσης του περιοδικού “Μικρός Ευκλείδης”της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας. Υπεύθυνη εκπ/κός κ. Κάτια Στεφανάκου.

Επίσκεψη των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄τάξεων στο Γυμνάσιο Γουριάς την Παρασκευή 9 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του κ. Γυμνασιάρχη Ιωάννη Καρύμπαλη για παρακολούθηση της εκδήλωσης των μαθητών του Γυμνασίου, με θέμα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”. Συνοδοί εκπαιδευτικοί οι κ. Κάτια Στεφανάκου και ο δντης Σωτήριος Κολεμένος.

Επίσκεψη στο Μουσείο Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας στο Αγγελόκαστρο. Ξενάγηση και υλοποίηση βιωματικού προγράμματος από τον κ. Θεόδωρο Τσιλίκα, υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δνσης Α/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας.

Σχετικά με Δημ.Σχ.Πενταλόφου Αιτ/νίας

Διαχειριστής του δικτυακού τόπου είναι ο δντής του Σχολείου Σωτήρης Κολεμένος


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Επικαιρότητα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *