ΜΙΕΤ / Οι προσφορές μας το Φεβρουάριο

Αγαπητοί φίλοι,

Διαρκής μέριμνα του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης είναι να κάνει γνωστό το εκδοτικό του έργο στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Γι’ αυτό το λόγο και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσφορών και μεγάλων εκπτώσεων σχεδόν στο σύνολο των εκδόσεών μας.

Οι βιβλιόφιλοι και όλοι οι φιλομαθείς αναγνώστες μπορούν να επιλέξουν και να αποκτήσουν τα βιβλία που προτιμούν από μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών, οι οποίες καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου ( ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κλπ.).

Τα πέντε βιβλιοπωλεία του Ιδρύματος, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, περιμένουν τους παλιούς και νέους φίλους με μεγάλες εκπτώσεις, ειδικές προσφορές σε σειρές με εκπτώσεις (έως 50%) και όλες τις πληροφορίες για τους τίτλους και το εκδοτικό πρόγραμμα του ΜΙΕΤ.

Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι στα  βιβλιοπωλεία μας επί της οδού Τσιμισκή 11 (Θεσσαλονίκη) και Αμερικής 13 (Αθήνα), διατίθενται σε προσιτές τιμές, όχι μόνον οι εκδόσεις του Ιδρύματός μας αλλά και οι εκδόσεις άλλων  αξιόλογων μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων και οργανισμών της χώρας

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εκδόσεις του Ιδρύματός μας μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.miet.gr. Εκτενείς παρουσιάσεις και αναφορές για τις εκδόσεις άλλων Ιδρυμάτων μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιό μας στη διεύθυνση http://miettsimiski11.blogspot.com

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Τα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

●Τσιμισκή 11, τηλ. 2310288036

●Βασιλίσσης Όλγας 108, τηλ. 2310295149

ΑΘΗΝΑ

●Πεσμαζόγλου 5 (Στοά του Βιβλίου), τηλ. 2103215606

●Αμερικής 13, τηλ. 2103614143

●Πωλητήριο Ε.Λ.Ι.Α., Αγίου Ανδρέου 5, τηλ. 2103211149

Σχετικά με Δημ.Σχ.Πενταλόφου Αιτ/νίας

Διαχειριστής του δικτυακού τόπου είναι ο δντής του Σχολείου Σωτήρης Κολεμένος


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Πολιτισμός. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *