ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

0

Συγγραφέας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ | Κατηγορία Γενικά | , στις 26-06-2020

Με μια σύντομη και λιτή τελετή λήξης, λόγω των περιστάσεων, αποχαιρετήσαμε σήμερα τους μικρούς μας μαθητές για τις διακοπές του καλοκαιριού.   

Ήταν μια σχολική χρονιά διαφορετική από τις άλλες. Μια χρονιά που ξεκίνησε όπως οι άλλες, αλλά με μια αναπάντεχη τροπή και με μια παγκόσμια μάχη με την πανδημία. Μάθαμε τι είναι καραντίνα, τι είναι εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μάθαμε να κρατάμε αποστάσεις.  Τα παιδιά όμως  έδειξαν υπομονή και προσαρμόστηκαν στις καινούριες συνθήκες.

Με έκδηλη συγκίνηση αλλά και περηφάνια αποχαιρετήσαμε και τους μαθητές/τριες της Έκτης τάξης, που σή­μερα πέρασαν για τελευταία φορά το κατώφλι του σχολείου μας και από αύριο θα φτερουγίσουν για νέους ορίζοντες.

Οι ευχές και η αγά­πη μας θα τα συνοδεύουν παντού. Οι επιτυχίες τους θα εί­ναι και δικές μας επιτυχίες και η δική τους χαρά θα φτάνει μέχρι τις καρδιές μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα να τους χαρίζει ο Πανάγαθος θεός υγεία για να πορεύονται πάντα στο δρόμο της επιτυχί­ας και της προόδου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για τα όμορφα αναμνηστικά που χάρισε στους μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης και στους δασκάλους αλλά και για τα νόστιμα κεράσματα.

                                                                                  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση