Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στην Παλαγία



Το σχολείο, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποίησε τη σχολική εορτή για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της γιορτής της σημαίας.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, υποδεχτήκαμε τους φίλους και συνεργάτες του προγράμματος Erasmus + με τίτλο “Finding Our Roots” από Τουρκία, Σουηδία, Ιταλία, Βουλγαρία και Πολωνία. Με μια παράσταση με θέματα: Η δημιουργία του κόσμου, οι δώδεκα Θεοί του Ολύμπου και η αρπαγή της Ευρώπης οι μαθητές του σχολείου ανέδειξαν την ιστορία

Το Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί στα με τίτλο «Finding Our Roots» και με κωδικό 2018-1-SE01-KA229-039089_3 και με τη συνδρομή του Ι.Κ.Υ που είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ συμμετείχε στις δραστηριότητες της δράσης «Erasmus Days» και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 γιόρτασε με μια σειρά δραστηριοτήτων την «Ημέρα Πολωνίας».