26/03/2020

Αγαπητά μου παιδιά,

 

από σήμερα 26/03/2020 θα σας αναθέτω κάποιες ασκησούλες που πρέπει να κάνετε. Θα τις βρείτε αν πατήσετε 26/03/2020. Συγκεκριμένα, σας ανέβασα ένα ερωτηματολόγιο στο μάθημα της Ιστορίας. Θέλω, πριν το απαντήσετε, να διαβάσετε καλά το μάθημα της Ιστορίας στη σελίδα 82 και 83 και στη συνέχεια να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο. Επίσης, σας ανέβασα ένα ερωτηματολόγιο στο μάθημα των Μαθηματικών. Έχει 10 προσθέσεις και αφαιρέσεις τετραψήφιων αριθμών. Παρακαλώ, να κάνετε τις πράξεις στο τετράδιο σας κάθετα και μετά να γράψετε την απάντηση.

 

Αγαπητοί γονείς,

 

θα ανεβάζω κάθε μέρα, στο blog μου (καθώς το e-me και το e-class αργούν πάρα πολύ) κάποιες ασκήσεις που πρέπει να κάνουν τα παιδιά σας. Αποφάσισα να κάνω τις ασκήσεις σε google forms ώστε να μου έρχονται κατευθείαν οι απαντήσεις των παιδιών και να διευκολύνω και εσάς από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Εσείς (γονείς) όταν ανοίξετε το ερωτηματολόγιο, πρέπει να συμπληρώσετε το mail σας και στη συνέχεια να αφήσετε τα παιδιά σας να κάνουν τις ασκήσεις, μόνα τους. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να πατήσουν υποβολή.

Παρακαλώ θερμά, κατά την διάρκεια της ημέρας να τις έχουν απαντήσει τα παιδιά. Εγώ θα τις βλέπω αργά το βράδυ, όπου θα ανεβάζω και τις καινούριες.

 

Να είστε καλά

 

Ο δάσκαλος της τάξης

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση