Διαγωνισμός δημιουργίας και σχεδίασης της Χριστουγεννιάτικης κάρτας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές τους και την φαντασία τους θα έχουν την ευκαιρία να μας ταξιδέψουν αυτά τα Χριστούγεννα όπως εκείνα τα φαντάζονται.
Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Θάσου και η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. προσκαλούν όλους τους μικρούς τους φίλους να ζωγραφίσουν και να κερδίσουν δώρα μέσα από τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων του Δήμου Θάσου, με θέμα «Χριστούγεννα 2021 στον Κόσμο».
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.
Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως Χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. , είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.
Επίσης θα επιλεγούν και ως ευχετήριες κάρτες για Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Θάσου.

Δείτε πώς θα πάρετε μέρος:
1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Χριστούγεννα 2021 στον Κόσμο». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις, μόνο η ζωγραφιά).
2. Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
3. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dikethassos@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 10/12/2021 και ώρα 8 μ.μ.
4. Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
5. Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Αρχεία τύπου zip και αποστολή μέσω we-transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη για λόγους χωρητικότητας.
Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η.

Νικητές και βραβεία
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.
ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο Βραβείο: Ένα βιβλίο και ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής
2ο Βραβείο: Ένα βιβλίο και ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής
3ο Βραβείο: Ένα βιβλίο και ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής
Βραβεία 4-10: Τιμητικοί έπαινοι.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *