Δημοτικό σχολείο Ποταμιάς Θάσου

Το σχολειό στην πλαγιά του Ψαριού

Αναμνήσεις από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του σχολείου μας

Ιαν 202025

Επίσκεψη του Άη Βασίλη στο σχολείο μας.

Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να ευχαριστησουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τα δωράκια που μοιράστηκαν στους μαθητές μας. Μικρές κινήσεις που όμως χαρίζουν πολλά χαμόγελα.

 

Να σας τα πούμε;

Ευχαριστούμε τους κατοίκους του χωριού μας που μας άνοιξαν τα σπίτια τους για να ψάλλουμε τα κάλαντα!

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα που ετοίμασαν οι μαθητές της Α και της Β τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Όλα τα παιδάκια ήταν υπέροχα!

Make a wish…. Ή αλλιώς Κάνε μια ευχή!

Το σχολείο μας συμμετείχε στη δράση του Make a wish με τίτλο Αστέρι της Ευχής.

Με το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” στα σχολεία, τα υγιή παιδιά συνειδητοποιούν πως η υγεία δεν είναι κάτι δεδομένο. Aρχίζουν να νιώθουν πως δίπλα τους υπάρχουν παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους, ενάντια σε σοβαρές ασθένειες που τα απειλούν, ενώ χάνουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία. Ταυτόχρονα ανακαλύπτουν πως μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν χαρά, ελπίδα και δύναμη στα λιγότερο τυχερά παιδιά. Μια δωρεά των 2€ είναι αρκετή για να κάνουμε τη διαφορά!

Αφήστε μια απάντηση

Ο κ. Λυσίμαχος Γεμεντζόπουλος ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του σχολείου για πολλά χρόνια, έχει καταγράψει την ιστορία του σχολείου από τα τέλη του 19ου αι. μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1950.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων