Ευχές προς το Χαμόγελο του Παιδιού γραμμένες σε Braille

Στα πλαίσια του προγράμματος “Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών/τριών σχετικά με τα άτομα με Αναπηρία” οι μαθητές της Δ και της ΣΤ τάξης έγραψαν και ζωγράφισαν κάνοντας κουκίδες, όπως και τα άτομα με τύφλωση. Ετοίμασαν και κάποιες ευχές και τις έστειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθεί η ανάρτηση που ανέβασαν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

Ευχές με νόημα γραμμένες αλλιώς….

 

«Προς  Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά,

Ελπίδα, Υγεία, Αγάπη, Χαρά , Αποδοχή, πολλά Χαμόγελα»

 

Πριν λίγες  μέρες μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε  στο γραφείο. Οι μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Ποταμιάς Θάσου, μας έστειλαν ευχές  σε γραφή Braille.

Με τους μαθητές του σχολείου είχαμε τη χαρά να  πραγματοποιήσουμε πέρυσι μια τηλε-εκπαίδευση  μέσω της πλατφόρμας Youlearn, με θέμα την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο ενώ το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουμε και νέα σύνδεση μαζί τους. Χαιρόμαστε λοιπόν ιδιαιτέρως όταν η επικοινωνία μας δεν περιορίζεται στα πλαίσια μόνο της  παρέμβασης, αλλά  υπάρχει μια συνεχής επικοινωνία για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται  σε κάθε σχολείο και  στόχος μας είναι αναδεικνύουμε τις εργασίες που υλοποιούνται.  

Oι μαθητές της Δ’ και Στ΄τάξης στα πλαίσια ενός προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο τους, μας έστειλαν τις ευχές τους σε γραφήBraille ενώ με τον ίδιο τρόπο «δημιούργησαν» το λογότυπο του Οργανισμού μας χρησιμοποιώ-ντας μια πινέζα! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές αλλά και τις εκπαιδευτικούς που πραγματικά μας συγκίνησαν με αυτήν τους την πρωτοβουλία!

www.hamogelo.gr/4-1/2260/Eyxes-me-nohma-grammenes-allios

Οι υπεύθυνες εκπ/κοί:

Αλβανούδη Κλεοπάτρα

Καζάρα Ελένη

Κατσίκα Αναστασία

Παπουλίδου Σοφία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *