Δημοτικό σχολείο Ποταμιάς Θάσου

Το σχολειό στην πλαγιά του Ψαριού

Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) – Μικρός αναγνώστης

Απρ 20143

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου ιδρύθηκε το 1994. Είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σκοπός του είναι η προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης. Μπορεί κανείς να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του στο ίντερνετ και να πληροφορηθεί για το έργο του, καθώς και για τις δράσεις που πραγματοποιεί. Μπορεί επίσης να ενημερωθεί για λέσχες ανάγνωσης, για εκθέσεις βιβλίου, για σεμινάρια κ.τ.λ.

http:/www.ekebi.gr

Ο Μικρός Αναγνώστης είναι ένας υπέροχος δικτυακός χώρος. Παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Μ.Α. και να διαβάσουν ΔΩΡΕΑΝ πάρα πολλά βιβλία. Τα βιβλία αυτά συνοδεύονται και από ήχο, καθώς πολλοί ηθοποιοί έχουν ‘δανείσει’ τη φωνή τους. Συνεπώς, ακόμη κι ένα πολύ μικρό παιδί που δεν μπορεί να διαβάσει κάποιο βιβλίο, μπορεί να το δει και να το ακούσει. Επίσης δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να πάρουν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς, να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις από συγγραφείς και εικονογράφους και πολλά άλλα.

http://www.mikrosanagnostis.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Ο κ. Λυσίμαχος Γεμεντζόπουλος ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του σχολείου για πολλά χρόνια, έχει καταγράψει την ιστορία του σχολείου από τα τέλη του 19ου αι. μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 1950.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων