ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Ημερίδα για την παρουσίαση των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών Φυσικής Αγωγής

Στο πλαίσιο του, Επετειακού, 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης η Ελληνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής (Ε.Α.Φ.Α.) οργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Νέα Προγράμματα Σπουδών Φυσικής Αγωγής».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, 10:00-14:00, στο Αμφιθέατρο «Γ. Παπαδριέλλης» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ., στην Κομοτηνή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι της Ε.Α.Φ.Α. στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCRWTSVfehH7wsQZ1dk6Hf5Q

————————————————————————————————————

Πανελλήνιος Σχολικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης.

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Kids Athletics

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης του Moschopodi Trail, η οργανωτική ομάδα εντάσσει παράλληλες δράσεις για το διήμερο Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μάϊου. Μια από τις δράσεις τις δράσεις αυτές είναι η διοργάνωση του προγράμματος Kids Athletics.

Το Kids Athletics πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από την (IAAF) International Association of Athletics Federations, και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον κλασσικό αθλητισμό, να καλλιεργήσει την ενασχόληση τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού που προσφέρει το Kids’ Athletics.

Με αίσθημα προσφοράς προς την τοπική κοινωνία η οργανωτική ομάδα αποφάσισε την υλοποίηση του προγράμματος, προσφέροντας το δωρεάν για όλα τα παιδιά των ηλικιών του δημοτικού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της διοργάνωσης «Moschopodi Trail» σε συνεργασία του ΣΧΟΠ Θήβας και του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας.

Φόρμα εγγραφής για τους συμμετέχοντες: https://forms.gle/uvMnggQ42aVD2syf7

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 25ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε.Λήψη αρχείου

 

ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥΛήψη αρχείου

 

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων