Αρχική » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Eνημερωτική  συνάντηση για θέματα Διοίκησης Σχολικών Μονάδων

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας διοργάνωσε σε Λιβαδειά και Θήβα  ενημερωτική  συνάντηση με Διευθυντές/ντριες  και  Προϊστάμενους/ες  των  ∆ηµοτικών Σχολείων  &  Νηπιαγωγείων για θέματα Διοίκησης Σχολικών Μονάδων, ενεργειών του My school, ανάρτησης παρουσιολογίων αναπληρωτών.

Η συνάντηση με τα στελέχη εκπαιδευτικών μονάδων εστιάστηκε στις λειτουργίες της διοίκησης, τη λήψη αποφάσεων, το αποτελεσματικό σχολείο ως ανοιχτό σύστημα.

Παρουσιαση «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ»

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ

Η Διευθύντρια ΔΠΕ Ν. Βοιωτίας συγχαίρει όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα αυτούς που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Εικαστικών με θέμα:  «200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821», που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς και Διευθυντές των σχολικών μονάδων, που στήριξαν τον μαθητικό διαγωνισμό.

  

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ΔΠΕ  Βοιωτίας και του ΟΑΣΠ  στις 04/10/2021  διαδικτυακό και στις 11/10/2021 δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: «Σεισμικός Κίνδυνος και Σχολικές Μονάδες. Εμπειρίες και Διδάγματα από τη Διαχείριση της Σεισμικής Διακινδύνευσης στην Πανδημία» με κεντρική ομιλήτρια την κ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας, κ. Ασημίνα Κούρου.

Εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων ενημερώθηκαν για τη διαχείριση του σεισμικού κινδύνου στα σχολεία και παρέλαβαν κατάλληλο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

Στις  γυναικείες φυλακές του Ελεώνα Θηβών λειτουργεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο επιτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο. Η εκπαίδευση στη φυλακή  βοηθά στην αναβάθμιση της προσωπικότητας των φυλακισμένων και διευκολύνει την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Μεγάλο ποσοστό των γυναικών  έχουν χαμηλό  επίπεδο εκπαίδευσης. Προσέρχονται αυτοβούλως στο σχολείο παρακολουθώντας δημιουργικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, αποφασισμένες να μην ξαναζήσουν σε συνθήκες εγκλεισμού.

Παρουσίασαν το αλφαβητάρι του Σχολείου τους με την υπόσχεση να το τηρήσουν !

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην Τέχνη

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην Τέχνη

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

DPE

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Αρχείο

Kατηγορίες

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων