ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ-ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ-ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

  1. Αναφορά Ανάληψης Υπηρεσίας.

Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 13.00 το αργότερο, καθημερινά κατά τις ημέρες που έχουν οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες για τη μαζική ενημέρωση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.
•        Μόλις ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός παρουσιαστεί στην σχολική μονάδα, θα πρέπει άμεσα ο Διευθυντής της  σχολικής μονάδας  να καταχωρήσει την ανάληψη υπηρεσίας στο Myschool (MYSCHOOL_MANUAL_20210826_Οδηγίες ανάληψης υπηρεσίας προσληφθέντων αναπληρωτών στο myschool v 1.0 (2).
•        Στην συνέχεια ,γίνεται καταχώριση των στοιχείων από τον αναπληρωτή στην εφαρμογή www.minedu.gov.gr/anaplirotes  της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης και η αποδοχή από τον ίδιο της ψηφιακής σύμβασης.
Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα , η διαδικασία θα κριθεί άκυρη και θα πρέπει να γίνει την επόμενη ημέρα.

  1. Συμπλήρωση του Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή  σύμφωνα με την πράξη ΕΣΠΑ-ΠΔΕ.
  2. Ο Διευθυντής θα αναρτήσει άμεσα στην πλατφόρμα  https://invoices-schools.espa.minedu.gov.gr/ στο πεδίο  ‘’ παραστατικά πρόσληψης’’ το  Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή και στο δίπλα πεδίο ‘’πράξη Ανάληψης’’ την Ανάληψη Υπηρεσίας Αναπληρωτή  με αποθήκευση ΕΠΩΝΥΜΟ_ ΟΝΟΜΑ ( π.χ. ΚΑΡΑΒΑ_ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) των αναπληρωτών που έχουν την κύρια τοποθέτηση στη σχολική μονάδα. Στο πεδίο ‘’Ανάληψη Υπηρεσίας’’ αναρτάται η ανάληψη Υπηρεσίας των αναπληρωτών στα σχολεία διάθεσης.
  3. Συγκέντρωση όλων των πρωτότυπων εγγράφων πρόσληψης των αναπληρωτών σε ατομικό φάκελο  και αποστολή στη Διεύθυνση ΠΕ Βοιωτίας.

Για διευκόλυνση των Διευθυντών – Προϊσταμένων παρακαλούμε να συμπληρωθεί για κάθε έναν αναπληρωτή το έντυπο:  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων