ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Εγγραφή Εκπαιδευτικών στο webex.sch.gr, οδηγίες χρήσης εφαρμογής τηλε-εκπαίδευσης (Webex Meetings)

Συγγραφέας: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ στις 15 Νοεμβρίου 2020

Σχετικά με την εγκύκλιο της 14/11/2020 με θέμα: «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση»  για την εγγραφή σας στο https://webex.sch.gr, σας παραθέτουμε εκ νέου συνοπτικές οδηγίες και σχετικά βίντεο για όποιον εκπαιδευτικό δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη εγγραφή.
ΒΗΜΑ 1ο: Διαδικασία αρχικής εγγραφής, εγκατάστασης και εισόδου εκπαιδευτικών στη υπηρεσία τηλεδιάσκεψης με την πλατφόρμα Cisco WebEx με πιστοποίηση από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, πατήστε εδώ και σχετικό βίντεο παρουσίασης εδώ
ΒΗΜΑ 2ο: Οδηγίες χρήσης εφαρμογής τηλε-εκπαίδευσης (Webex Meetings) για τον εκπαιδευτικό μέσω ΠΣΔ πατήστε εδώ και σχετικό βίντεο παρουσίασης εδώ

**Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν θυμάται τους κωδικούς στου στο ΠΣΔ, τους αναζητά εδώ εισάγοντας τον Α.Μ. του ή το Α.Φ.Μ. εάν είναι αναπληρωτής)

*** Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν έχει κωδικούς στο ΠΣΔ (δεν έχει εγγραφεί ποτέ στο ΠΣΔ), πρέπει πρώτα να εγγραφεί στο ΠΣΔ πατώντας εδώ  και μετά να ξεκινήσει την εγγραφή του στο https://webex.sch.gr
1ο επίπεδο υποστήριξης: οι εκπαιδευτικοί θα απευθύνονται στην ομάδα υποστήριξης του σχολείου τους, που αποτελείται από τον διευθυντή και έναν τουλάχιστον εκπαιδευτικό πληροφορικής (ΠΕ86) ή με εξοικείωση σε ΤΠΕ.
2o Επίπεδο υποστήριξης: εφόσον η ομάδα υποστήριξης του σχολείου δεν δύναται να επιλύσει κάποιο πρόβλημα που αφορά στην εγγραφή του εκπαιδευτικού στο Webex, τότε επικοινωνεί με την υπηρεσία υποστήριξης χρηστών (help desk) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 2144169716
e-mail: helpdesk@voi.sch.gr
ή εναλλακτικά η ομάδα υποστήριξης του σχολείου μπορεί να επικοινωνεί με το Help Desk της Κεντρικής Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Τηλέφωνο: 210-3443949 κάθε μέρα 8πμ-8μμ.

Αφήστε μια απάντηση