14 Μαΐ 2019

Σχολικό Πρόγραμμα Ambassador School Project

Συντάκτης: ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Κάτω από: Students Projects

Ενημέρωση και ερωτηματολόγιο για τις Ευρωεκλογές 2019 από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Οι μαθητές της Β τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, υπό την επίβλεψη των καθηγητών κ. Αναργυρίδου Δέσποινας και κ. Περδικάτση Διονύσιου διενήργησαν έρευνα σχετικά με τις Ευρωεκλογές 2019. Στην έρευνα συμμετείχαν πρόθυμα ενήλικοι δημότες των Γιαννιτσών και τους ευχαριστούμε πολύ. Ήταν εντυπωσιακό ότι οι ερωτώμενοι μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους ενδιαφέρονταν να μάθουν τις σωστές απαντήσεις.

 

  

Τα αποτελέσματα της έρευνας των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών έδειξαν ότι το 77% των κατοίκων της πόλης μας σε λίγες ώρες θα προσέλθει στις κάλπες. Ελπίζουμε η προσέλευση να είναι ακόμη μεγαλύτερη από το ποσοστό της έρευνας. Ελάτε να ψηφίσετε όλοι αύριο!

Συμμετοχή στην Εκδήλωση 17/04/2019 σχετικά με τις Ευρωεκλογές

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών μετείχαν στην εκδήλωση που ετοίμασε η ομάδα Ενέργω στο Δήμο Πέλλας όπου ενημερώθηκαν και πήραν μέρος κάνοντας ερωτήσεις στο debate μεταξύ των 5 υποψηφίων δημάρχων. Η ενημέρωση για την Ευρώπη ξεκινά από την ενημέρωση για το μέλλον του τόπου μας.

  

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις επερχόμενες εκλογές 

Όταν οι μαθητές σου αναλαμβάνουν στην εκδήλωση ενημέρωσης για τις επερχόμενες εκλογές από το ρόλο του παρουσιαστή και του εισηγητή, μέχρι το ρόλο του οργανωτή, του φωτογράφου, του ηχολήπτη και του γραφίστα τότε ο ρόλος σου ως εκπαιδευτικός έχει εκπληρωθεί κι η Ευρώπη θα είναι σίγουρα κερδισμένη. Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε το Γιώργος Σαχπατζίδηςκαι τον Thomas Sevastiadis καθώς και τους μαθητές /τριες του 1ου και 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και τις καθηγήτριες Αυγή Κάζογλου Ελσα Ηλιαδου και Κυριακή Σύρμαλη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους σχετικά με το πρόγραμμα Πρέσβεις Σχολείων.

 

Συνάντηση της ομάδας καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου, κ. Δημήτρη Συλλούρη

Συνάντηση της ομάδας καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Ka1 Erasmus program. ‘Integrating minority, migrant & refugee children at European society’, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου, κ. Δημήτρη Συλλούρη και συζήτηση για τη θέση της Κύπρου στην ΕΕ. Δυστυχώς η αποχή στην Κύπρο στις χθεσινές εκλογές ανήλθε στο 57 %. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό συμμετοχής που καταγράφηκε ποτέ στην Κύπρο από το 1974.

Ευρωεκλογές 2019: Η διαδικασία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

 

Αφήστε μια απάντηση