Διοργάνωση διαδικτυακού εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα: «Κιρκινέζι, ένας φτερωτός συγκάτοικος»

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνσή μας μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνουν διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 από τις 18.00 έως τις 19.30.Το σεμινάριο (με έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ.) έχει θέμα : «Κιρκινέζι, ένας  φτερωτός συγκάτοικος».  Η σταθερή παρουσία του Κιρκινεζιού κάθε άνοιξη στη χώρα μας , δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ένα απειλούμενο είδος, να το γνωρίσουν από κοντά να παρακολουθήσουν τις συνήθειές του και να αναλάβουν για την προστασία του.

Στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας για την προστασία του απειλούμενου γερακιού που περιλαμβάνει ενημέρωση για το είδος και προτάσεις δημιουργικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τη μελέτη και την προστασία του. Προβλέπεται αποστολή του υλικού σε ψηφιακή ή και έντυπη μορφή προς τους εκπαιδευτικούς που θα το παρακολουθήσουν και δυνατότητα επίσκεψης στις τάξεις που θα το αναλάβουν (ιδανικά με το νέο σχολικό έτος),εφόσον το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 στην παρακάτω φόρμα:

http://bit.ly/36m8URv

Ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή θα σταλεί στα e-mail των ενδιαφερομένων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Β. ΝΤΟΥΤΣΗΣ