anaplirotes

Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών – Δ’ Φάση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

  1. Φωτοαντίγραφο πτυχίου (σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου και μετάφραση, ΔΟΑΤΑΠ και απολυτήριο ελληνικού Λυκείου.)
  2. Φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος (εάν υπάρχει και αίτησηγια την αναγνώρισή του. Σε περίπτωση ξενόγλωσσου μεταπτυχιακού και μετάφραση, ΔΟΑΤΑΠ και απολυτήριο ελληνικού Λυκείου.)
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατο(μόνο για έγγαμους ή/και με τέκνα. Σε περίπτωση τέκνου σπουδάζοντος (άνω των 18 ετών και κάτω των 25 ετών) ή υπηρετούντος τη στρατιωτική θητεία απαιτούνται και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις φοίτησης ή υπηρέτησης.
  4. Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α’ (για τους άντρες)
  5. Φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων προϋπηρεσίας (εάν υπάρχουν)  για κάθε σχ. έτος χωριστά και τα αντίστοιχα ένσημα.
    • Στη Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης  θα πρέπει  να αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης, καθώς και εάν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της Παραγράφου 1 του Άρθρου 7 του Ν. 4354/2015 (για προϋπηρεσίες που δεν αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση)
    • Σημείωση: Στις βεβαιώσεις από τον φορέα απασχόλησης θα πρέπει να αναφέρονται: Οι αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας (πλήρες ή μειωμένο), το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο (σε περίπτωση εργασίας με μειωμένο ωράριο), η διάρκεια των προϋπηρεσιών αυτών
  6. Εκκαθαριστικό σημείωμα με τον ΑΦΜ ή φωτοαντίγραφο του ΑΦΜ
  7. Φωτοτυπία   Α.Μ.   ΙΚΑ
  8. Φωτοτυπία   ΑΜΚΑ
  9. Φωτοτυπία  της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας όπου θα αναγράφεται καθαρά το ΙΒΑΝ με πρώτο δικαιούχο τον/την αναπληρωτή/τρια εκπαιδευτικό.
  10. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
  11. Πρόσφατες πρωτότυπεςιατρικές γνωματεύσεις (από παθολόγο και ψυχίατρο, ιδιώτη ή δημοσίου νοσοκομείου στις οποίες να πιστοποιείται η υγεία και η φυσική καταλληλότητα των υποψηφίων υπαλλήλων να ασκήσουν διδακτικά καθήκοντα ή υποστηρικτικά καθήκοντα.
  12. Σε περίπτωση που ο/η αναπληρωτής/τρια ανήκει σε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας) προσκομίζει στην υπηρεσία και την σχετική ιατρική γνωμάτευση που την πιστοποιεί.

 ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΕΠ

  1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος (αν απαιτείται)
  2. Ταυτότητα μέλους/βεβαίωση ιδιότητας μέλους συλλόγου ή κλάδου(αν απαιτείται)
  3. Βεβαίωση παιδαγωγικής επάρκειας(αν απαιτείται)

ΕΝΤΥΠΑ